2007-08-05

Ingen mer anonymitet

FÖRÄNDRINGAR Bloggen tar nu bort möjligheten att kommentera anonymt. Personligen är jag en stor motståndare till censur, men det känns som att de anonyma skribenterna på denna blogg omkulkastat mina argument för deras existens.

- De anonyma inläggen kan knappast sägas tillföra debatten något annat än provokationer.
- Detta är en fäktblogg - det handlar inte om politik, sexualitet, etnisk härkomst, religion eller något annat känsligt ämne. Alltså finns det ingen anledning att inte skriva under sin åsikt med ett namn.
- Fencing.se använder ju sig av samma modell, nu apar bloggen efter.

För att kunna kommentera krävs att man startar upp ett användarkonto på blogspot.com. Man behöver naturligtvis inte starta en egen blogg. Själva registreringen tar för en läskunnig person inte längre än 5 minuter. Om någon har problem med registrering får ni gärna höra av er via mail till webmaster så får ni hjälp med detta.

Förhoppningen är att debatten skall kunna hållas på en rimlig nivå. Bli nu inte fegare eller mer vänliga i era inlägg - det är inte det som efterfrågas. Skriv vad ni tycker - det jag kräver är att ni ska stå för era åsikter också. Vågar man inte det kan man ju fråga sig om man bör vädra dem överhuvudtaget.

7 kommentarer:

  1. bra initiativ henke!! dock kan man ju bara skriva vad som helst som visningsnamn när man registrerar sig, o fortsätta va anonym, men får väl hoppas att ingen är så anonymitetskåt:)

    SvaraRadera
  2. helsar fran Polanica Zdroj
    (traningslager med polsk junior landslag)

    TG

    SvaraRadera