2007-04-28

Tråkigt

JURIDIK Efter att både polis och jurist sagt sitt är det klart att bloggen inte begått något brottsligt gällande de kommentarer som publicerats på en tidigare existerande post.

Ej heller någon skribent har gjort sig skyldig till annat än rent moraliskt ganska förkastligt beteende. Med hänsyn till berörda parter och efter råd från polisen så har posten nu raderats från bloggen. Första gången något sådant har behövts göra sedan bloggen startades, och jag tycker det är både beklagligt och tråkigt att man inte kan använda sig av fria kommentarer i ett civiliserat samhälle utan att dessa saker inträffar.

Dock påstår den juridiska expertisen att upprepande inlägg av denna karaktär skrivna av samma upphovsman är något man som seriös bloggredaktör har möjlighet och bör polisanmäla. I min naiva verklighet hade jag hoppats slippa komentarer i den här stilen. Fy fan vad dåligt.

5 kommentarer:

  1. Jag vet inte i vilket uppsåt Ulf puplicerde detta inlägg, om det var enbart för att bli av med Góral eller om man tyckte att bloggen behövde detta inlägg för att uppfylla sin uppgift.

    Håller helt med Webmaster, mycket tråkigt och dålig stil att det här ska behöva inträffa.

    SvaraRadera
  2. Det är tråkig att sånt här ska behöva hända, min fråga är vad Ulf ville uppnå med sitt inlägg? Var det bara för att lyckas bli av med Góral eller tyckte han att hans inlägg tillförde något konstruktivt till debatten?

    SvaraRadera
  3. Från en som inte va´me, vad gällde det?

    SvaraRadera
  4. hmm, bloggen var tydligen ganska seg på att uppdateras...

    SvaraRadera
  5. Vad har hänt? Läser dagligen men har tydligen missat lördagen?
    Henke! Du kan svara till roger@skarbratt.se.

    SvaraRadera