2007-04-30

Aktuellt

NYHETER Många har hört av sig och viljat ha en förklaring om vad som hände i helgen. En mycket kränkande och personligt riktat kommentar postades av signaturen "Ulf Lindberg". Personliga påhopp och rent av förtal är något jag har mycket svårt för, därför raderades hela posten. Jag hoppas man slipper dessa kommentarer i framtiden. I bloggens tjänst kontaktades polis för att utreda om bloggen själv begick något brotsligt genom att möjliggöra denna kommentar på ett offentligt forum. Så var dock inte fallet. Inte heller fanns det fog för Webmaster att polisanmäla signaturen för förtal eller liknande. Däremot är denna möjlighet öppen för den utsatta parten. Hoppas nu detta ärende kan läggas i förfluten tid.

SM kommer att kunna följas via webben. Man sänder finalerna LIVE. Läs mer om detta på fencing.se. Mycket roligt att se att Upsala FF utvecklar tävlingen istället för att bli bekväma i rollen som arrangör efter att ha varit värd i några år nu. Låt oss nu bara hoppas att domarbristen löser sig under de båda dagarna.

Florettledningen tar ett tidigt och bra initiativ redan nu, när man vill ha in synpunkter på den pågående säsongen, för att kunna planera bättre till nästa år. Man har till och med utarbetat en rad frågor som man skickat ut via mail till majoriteten av de berörda fäktarna. Har ni inte fått mailet, men känner att ni borde rekommenderas ett besök på fencing.se.

Ett trevligt Valborgsfirande önskas slutligen alla läsare. Simma lungt.

11 kommentarer:

  1. Trevlig valborg!

    SvaraRadera
  2. vem ä ulf lindberg?

    SvaraRadera
  3. Nån som vet hur man får igång SM-live sändni8ngen på webb-TV?

    SvaraRadera
  4. På sverigewebben.se finns det en länk man kan klicka på under "Dagens Sändningar"

    SvaraRadera
  5. Funkade till slut. Men verkade ha problem med firefox.

    SvaraRadera
  6. Funkade utan problem för mig, även med Firefox :)

    SvaraRadera
  7. Hade varit kul med en rapport från SM i Uppsala... Var ej på plats men såg på både webben och resultatlistorna en och annan skräll.

    SvaraRadera
  8. Den kommer väl inom sin tid antar jag... Eller hur Genrich? :)

    SvaraRadera
  9. Har jag förstått det hela rätt så var webmaster på SM i helgen.
    Det vore trevligt med lite kommentarer hur han såg på tävlingarna och resultaten.Jag menar inte vem som vann och så vidare utan med en annan vinkling på det hela.
    Överraskningar; Räckte domarna?
    Hade ÄFK någon domare? Betalade verkligen SFF 6000:- för uteblivna domare?Funkade tidsschemat? När tränade Petter B senast? Vad tyckte Tomas Å om Anton S som motståndare? Kunde Igor döma florett?
    Var fanns Rebecka Andersson?
    Kom Tomasz Goral? Har Jens Wikenborg slutat?Hur bra är svensk damsabel?En florettfäkterska vinner andra året i rad! Ville inte Kerstin Palm ha sin bronsmedalj; hon saknades vid pris-utdelningen. Många andra hade säkert gärna tagit emot den!
    Lite fart på diskussionen tack!

    SvaraRadera
  10. Jag tycker att det här nog var den bästa Sm-tävlingen på länge. Det fanns domare till alla matcher, finalerna sändes på nätet (Bra expertkommentator förresten :) )och mycket deltagare.
    Tycker Igor dömde ganska bra. Kerstin Palm lär ha setts på motorvägen mot Stockholm innan finalpasset började på söndagen. Det blev ändå lite väl lång väntan innan de sista matcherna. Det är ju inte danska mästerskapen!
    Sedan tror jag att alla som åkte ut mot en yngre och mindre erfaren fäktare känner sig lite missnöjd.

    SvaraRadera
  11. En sak till:
    Åk på Fillol till helgen! Det kommer att bli en bra tävling.

    SvaraRadera