2008-02-02

GP i Legnano

RESULTAT Alla 5 stockholmare som ställde upp i den italienska GP-tävlingen har åkt ut, Carl Frisell och Reine Kase, båda från DIF, kom längst.

De två FFF:arna, Joar Sundman och Christian Gustavsson åkte ut efter poulen med enbart förluster. Även Atle Linbäck (DIF) åkte ut då, fast med två vinster med sig, den ena mot italienaren Valerio Stefanone (5-3) och den andra mot schweizaren Valentin Marmillod (4-3).

Carl Frisell förlorade 3 av sina matcher, den mot estländaren Pablo Alcarria (3-5), mot ukrainaren Ernest Yatsyk (3-4) samt den mot ryssen Anton Avdeev (1-4). Han rankade sig 86:a och fick möta Dmytro Chumak från Ungern (rankad 43) i den preliminära 128-tablån och förlorade med 10-15.

Reine Kase hade fyra vinster. Förlusterna var mot Tomy Linteau (CAN) med 2-5 och Benjamin Solomon (USA) med 2-5. I den preliminära 128-tablån ställdes han mot fransmannen Francois Jan (rankad 98) och förlorade med det knappa resultatet 13-14.

Inga större framgångar för seniorherrarna denna helg med andra ord, utan det är bara att ladda om till lagtävlingen. Fast som den Djurgårdare jag själv är kändes det ändå rätt bra att vår klubb ändå var den bästa av de svenska klubbar som ställde upp. Men som sagt; Objektiv nog att erkänna subjektivet.

4 kommentarer:

  1. Bra av Reine Kase som varit borta ett tag. Pavel K i med 5-2 var imponerande. 4/6 segrar var riktigt bra ett OS kval år. 13-14 mot FRA surt!


    Ok gjort av Carl Frisell, trist att inte besegra UKR som på EM 07.

    Synd om Joar som saknade sin utrustning, fick låna ihop!!!

    En FFF.are meddelade mig att Lindbäck DIF fäktade +++ i lagtävlingen. Men 40-45 mot SUI ett OS kval år är dock ok!

    Ska bli riktigt roligt att följa detta unga lag mellan 2008-2012.

    Tror de kommer att ge oss några riktigt fina resultat!

    SvaraRadera
  2. Kanske kanske inte.

    tror mer på den yngre generationen
    Von Platen, Samuelsson, Von Platen

    De tre kan bli en mycket stark trio.

    SvaraRadera
  3. tro gör man i kyrkan.

    SvaraRadera
  4. ... klockan tio på söndagarna. (kunde inte låta bli)

    SvaraRadera