2008-01-19

Rapport från Kungsbacka Masters

KUNGSSBACKA MASTERS Det börjar kännas lite tjatigt. Det är nämligen tredje året i rad som Skårbratt & co är värda en stor eloge för deras sätt att organisera tävling. Trots att tävlingen samlar enormt många deltagare (med svenska mått) så var samtliga prisutdelningar avklarade innan klockan slagit 16.00. Och då körde man ändå finalerna i alla klasser som avslutningsmoment.

Själva tävlingen då? Yngre ungdom och kadetter fäktade i dag. För att vara en svensk ungdomstävling i värja var det väldigt lite norskt på prispallarna. Det är alltid kul att vinna över lillebror. Norrmännen fick nöja sig med guldmedaljen i den manliga kadettklassen. Kungsbackas Frida Nylén fick vinna i yngre ungdom på hemmaplan. Oskar Klinteberg från FK Chapman vann herrarnas motsvarighet. Damernas kadettklass vanns av Margareta Baecklund från Wadköping.

Imorgon väntar äldre ungdom och juniorer. Med över 20 pister kommer söndagen att bli hektisk i Aranäshallen. Då kommer vi få se fler svenska medaljörer. Det garanterar jag.

1 kommentar:

  1. trekanten verkar ha en hel del att lära, det är ju en jävla skillnad på att va klar kl 16 och kl 22...

    SvaraRadera