2007-11-10

Svag svensk insats i Luxemburg

JVC HERRFLORETT Tre svenskar ställde upp. Alla ut efter pouleomgången. Luxemburg kan på pappret ha varit den hittills lättaste JVC-tävlingen. Med JEM under förra veckan, valde många länder att inte åka alternativt vila sina toppfäktare.

Johan Ljungberg, Henrik Ljungberg och Martin Lundegard hade ingen lyckad morgon. I en tävling där danskarna Jörgensen, Femö och Kiil samtliga tagit sig in på topp-15 placeringar på rankingen tar de sig inte till direkten. Tråkigast för Johan som bjöd på mycket fin och bra fäktning under JEM. Idag gick han ur poulen utan vinst. Martin och Henrik vann en match var, men det räckte tyvärr inte. Låt oss hoppas att detta bara var en plump i protokollet för herrarna. Särskilt bröderna Ljungberg kom till tävlingen med en lång radda av tävlingshelger i bagaget, och lite vila kanske är välbehövligt. I Lignano vill vi se bättre svenska prestationer.

Nu får vi istället hålla tummarna för danskarna.
Trots den starka rankingen för danskarna var det bara Filip Kiil som lyckades vinna sin match bland de 64.
Kiil förlorade match om 16 med 15-8.

7 kommentarer:

  1. illa illa av florrekillarna dem æ inte så bra alltså

    SvaraRadera
  2. ja de borde skämmas

    SvaraRadera
  3. Hur bra är du själv då anonym? För vad ska man tro annat än att du själv håller en värja i handen och är på sin höjd lika mentalt mogen som en papegoja på Rohypnol. Trots din anonyma signatur blir du med hjälp av dina ord en talesman för en ganska stor grupp svenska fäktare. Jag har svårt att tro att många hade velat skriva under på dina ord.

    Jag blir så urbota trött på anonyma kommentarer. Som bara ökar konflikter inom svensk fäktning. Vad syftar dina kommentarer till? Tydligen ingenting som du kan stå för. Visa då lite värdighet och håll igen istället. Uppfostrar inte föräldrar sina barn nuförtiden?

    SvaraRadera
  4. skämms må florettfäktarna i Luxemburg göra, men att dra alla "florettkillarna" över en gräns är för mycket gerneraliserat. Men efter dalar brukar även toppar komma... Det blir alltså upp till bevis i nästa JVC i Lignano att motbevisa ditt uttalande:)

    SvaraRadera
  5. ja filip, tycker du ska täppa igen käften på den där personen genom att vinna i lignano;)

    SvaraRadera
  6. Ja Filip ! Det är dags nu för dig att komma på pallen.

    SvaraRadera