2007-04-09

JVM - börjar imorgon

JVM Imorgon drar tävlingarna igång. Kadetterna fäktar, och ensam svensk in i hetluften imorgon är Andreas "Andy" Nicolaidis. Han gör sitt sista VM som kadett. Under säsongen har han visat att kapacitet för mycket fina resultat finns, inte minst med tredjeplatsen i Bad Cannstadt tidigare i år.

Enligt rapporterna är hotellet bra, med en enorm frukostsal. Man bor i bungalow-liknande rum omringade av apelsinträd och en 26 gradig värme. Hotellet huserar över fem stycken pooler och ligger dessutom beläget strax intill havet.

Ett lättare träningspass klarades av under dagen. Informationen om pouler, tider osv är mycket knapphändig för oss Internet-åskådare, men tycks fungera bra på plats. Andreas har hamnat i en poule tillsammans med en kanadensare, en holländare, en ungrare, en ryss, en turk och slutligen en fäktare från Kuweit. Det är kanadensaren som har högst ranking i poulen (6), troligen efter att ha plockat en del poäng på tävlingen i Montreal. Nu håller vi tummarna. Imorgon börjar JVM för svensk del.

1 kommentar:

  1. Och vi håller tummarna. Det hade varit riktigt, riktigt trevligt med ett bra stycke framgång!!
    Lycka till idag Andy!! Ge allt!

    SvaraRadera