2007-03-05

Såg du Lilla Sportspegeln? Vad tyckte du?

MEDIA Efter en ganska medioker inledning blev dagens lilla sportspegel riktigt rolig. I början kändes Samuelsson både stel, nervös och stressad, men sen var det något som hände. Emma släppte loss och gick genom TV-rutan. Höjdpunkten var helt klart matchen mellan Johanna och Emma, kommenterad av Emma med programledare Pops som president. Var det André Pops som knäckte den idén? Det blev både bra TV, och väldigt roligt. Kanske roligare för oss som vet hur man fäktas än utomstående, men kompisar till mig som inte kan ett dyft om fäktning menade på att programmet fick fäktningen att framstå som intressant. Helhetsintrycket var således väldigt lyckat. Att SvFF dessutom lyckats sälja in "årets fäktfilm" till SVT är stort, och värt en klapp på axeln. Det blev en bra blandning av glimten i ögat och seriositet.

Frågan är dock hur många som följde min uppmaning att maila in frågor. "Hur fungerar masken?" är månne den dummaste fråga jag hört i det där programmet, och då missade jag inte ett avsnitt under hela lågstadiet. Vad ska man svara där? Jo, den skyddar huvudet. Undrar just om Tommy Salo hade fått samma fråga om sin hjälm?

För övrigt var det lite Paolo Roberto-stil över Emmas kommentarer. Kanske jobbet som sportjournalist inte är så långt borta ändå. Nils Koppang är ju i ganska stort behov av en bisittare med lite passion och engagemang i rösten.

Tyck till i kommentarerna. Se avsnittet här: http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=775565

2 kommentarer:

  1. Haha, trevligt inslag :)
    Till och med André Pops kan döma värja ;)

    SvaraRadera
  2. Henke, dissade du just max som bisittare hos koppang eller? :)

    Såg tyvär inte programmet men det låter ju som om det blev succe.

    SvaraRadera