2007-05-11

Bevakning

HELGEN I helgen finns det en hel del att bevaka med svenskintresse. Det kanske intressantaste är VC i Paris för herrvärjan. Sverige har en stor trupp på plats som inleder poulerna idag. Martin Magnusson har gjort lite research och rapporterar enligt följande:


Satt och väntade paa det med... Istället gör jag ett inhopp:Paris - Svenskarna fäktar nog som bäst... det är 30 pouler och de första 12 är färdiga

Frisell i poule 13.. Jag känner inte igen naagon av fäktarna i övrigt i den poulen.. Bra? Vet ej...

Lindbäck i poule 15 med bland annat Francisco Limardo, som inte var helt värdelös som junis, även om hans bror (Ruben) var fasen saa mycket bättre... I övrigt är det okänt för mig...

Malmgren i no.25 med gamle räven Schmidt (GER) samt en joddlare vid namn MATHE... Kan bli intressant...

Forsse i no.27 med bl.a den duktiga Pop (ROU), (namne med den nybliven svenska mästaren... )

Dingl i no. 28. Okänt.

Sundman i sista poulen (30) med Malmgrens baneman fraan Leipzig, tysken Ackermann samt Janvier (FRA). Ser ut som en tung poule, förutom krokodiljägaren BAKER (AUS)...En snabbis...;o)

Frisell gick bra!! 4s/2f (mot CHN och ISR)... 2 utav segrarna med 5-4 = gött huvud idag! Kör!!!!
Ytterligare uppdateringar att invänta.

Vi har även den svenska tävlingen Fillol där prispengar är på spel, och det kommer under helgen fäktas både individuellt och i lag, samt en VC för femkampare i Budapest som bloggen skall försöka hålla ett litet öga på. Mer om dessa två tävlingar imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar