2007-04-12

Dagens reflektioner och ett grattis till Anton.

JVM Fan också! Första spontana tanken när min datorskärm bekräftade att Anton åkte ut i kvarten. En match ifrån medalj. I mästerskapsdebuten är det naturligtvis jättebra, och Anton är värd ett jättegrattis. Fortsätter han med samma träningsflit kommer han att få fler medaljchanser och då ha bättre förutsättningar att nå ännu längre.

Imorgon är det lördag igen. Egentligen är det ju fredag den trettonde, men talesättet passar ganska bra, eftersom de svenska juniorerna drar igång imorgon. Herrfloretten med Filip Hedenskog och Andreas Nicolaidis. Andreas kan betydligt mer än han visade i kadettklassen. Filip har varit bland de 32 på en av de hårdaste JVC-tävlingarna i år. Kanske är det ungefär där vi ska lägga ribban för dessa herrar. Kadetten och första-års junioren. Ett resultat bland de 32 är en bra tävling, därmed inte sagt att kapacitet finns att nå längre.

Uppdateringen imorgon kommer det kanske vara lite si och så med då jag skall åka tåg. SJ brukar ju kunna stjäla många timmar i människors liv. FIE's servrar var bättre idag, men uppdateringen är fortfarande seg. Ett annat tips är www.federscherma.it, de har koll på alla matcher som har något med de italienska deltagarna att göra. De hade tex ett värjresultat uppdaterat innan FIE's "Live-sida" idag. Får man tro att den italienska delegationen har med sig en pressansvarig?

Timmen är sen nu. God natt. Lycka till imorgon.

3 kommentarer:

  1. Värjfäktarna gör tydligen resultat!

    SvaraRadera
  2. Kan man faa en förklaring till ovanstaaende? För jag fattar noll...

    SvaraRadera